• Објавено на декември 10, 2018

Заедничко соопштение на Стоматолошка, Лекарска и Фармацевтска комора во врска со Соопштението од ФЗОМ за запазување на рокот до 15.12.2018 за дигитален сертификат

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Антон Попов бр.1-4/5, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X