• Објавено на декември 7, 2018

Нацрт-текстот на Договорот за обезбедување и плаќање на здравствени услуги во примарна стоматолошка заштита

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Антон Попов бр.1-4/5, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X