• Објавено на февруари 15, 2019

РЕАКЦИИ ПО ПОВОД ИЗНЕСЕНИ НЕВИСТИНИ ЗА РАБОТАТА НА СКМ

Реакции во врска со изнесени тенденциозни невистини и дезинформации на социјални мрежи од страна на делегат во Собрание на СКМ и претседател на РО Прилеп, Крушево и Македонски Брод

Реакција од Претседателот на Собранието на СКМ

Реакција на Претседателот на ЦИК на СКМ

Реакција на Претседателот на Судот на честа на СКМ

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Антон Попов бр.1-4/5, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X