30Дек

Ординација Д-р Нина добитник на награда од FDI

Добитници на наградата од Светската стоматолошка федерација-FDI, за најдобра фотографија, по повод одбележување на Светскиот ден на оралното здравје за 2018 е стоматолошката ординација Д-р...

11Дек

Договор помеѓу Коморите и ФЗОМ по однос на потпишување на барања и анекси на договорите

СООПШТЕНИЕ За начинот на поднесување на барање за продолжување на договори и потпишување на анексите на договорите / договорите за 2019 година со сите здравствени установи...

10Дек

Најнова информација !!! Известување за потпишување на анекс договорите со ФЗОМ

Почитувани, Барањето за продолжување на Договор со ФЗОМ односно барањето за анексите можете да го поднесете преку ПОРТАЛОТ на овластеното лице од Вашата ПЗУ без...

09Дек

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА !!! Соопштение за продолжување на Анекс договорите за 2019 г.

Соопштение за продолжување на Анекс договорите за 2019 година Почитувани, По договорот со ФЗОМ на 05.12.2018 година дека за наредните 6(шест) месеци ќе се потпишуваат...

22Ное

Воведување на ТОКЕНИ (сертификати) од ФЗОМ – информации

Почитувани колешки и колеги, По добивање на допис од ФЗОМ поврзан со воведување на квалификуван сертификат во делот од електронските услуги од ИТ системот на...

09Ное

ВЕБИНАР – “Дентална хипоминерализација – решенија за секојдневната клиничка пракса”

Dental hypomineralization – solutions for everyday clinical practice Ass. Prof. Dr. Natalia Gateva Fri 16 Nov, 02:00 pm Eastern Europe Time (Bulgaria time zone) LIVE...

15Мај

СООПШТЕНИЕ ОД ФЗОМ за ИМПЛЕМЕНТАЦИЈАТА НА ПОЗИТИВНАТА ЛИСТА НА ЛЕКОВИ ВО СОФТВЕРСКИТЕ РЕШЕНИЈА

Соопштение од ФЗОМ во врска со имплементацијата на прегледот на позитивната листа на лекови во софтверските решенија на приватните здравствени установи. (документ)