21Фев

ИЗБОРИ ЗА ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЧЛЕНОВИ ВО РО

Избирачки списоци на увид Аеродром Берово, Пехчево и Делчево Гевгелија, Дојран, Валандово и Богданци Прилеп, Крушево, Македонски Брод Свети Николе, Лозово, Пробиштип и Македонска Каменица...

15Фев

РЕАКЦИИ ПО ПОВОД ИЗНЕСЕНИ НЕВИСТИНИ ЗА РАБОТАТА НА СКМ

Реакции во врска со изнесени тенденциозни невистини и дезинформации на социјални мрежи од страна на делегат во Собрание на СКМ и претседател на РО Прилеп,...

30Дек

Ординација Д-р Нина добитник на награда од FDI

Добитници на наградата од Светската стоматолошка федерација-FDI, за најдобра фотографија, по повод одбележување на Светскиот ден на оралното здравје за 2018 е стоматолошката ординација Д-р...

11Дек

Договор помеѓу Коморите и ФЗОМ по однос на потпишување на барања и анекси на договорите

СООПШТЕНИЕ За начинот на поднесување на барање за продолжување на договори и потпишување на анексите на договорите / договорите за 2019 година со сите здравствени установи...

10Дек

Најнова информација !!! Известување за потпишување на анекс договорите со ФЗОМ

Почитувани, Барањето за продолжување на Договор со ФЗОМ односно барањето за анексите можете да го поднесете преку ПОРТАЛОТ на овластеното лице од Вашата ПЗУ без...

09Дек

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА !!! Соопштение за продолжување на Анекс договорите за 2019 г.

Соопштение за продолжување на Анекс договорите за 2019 година Почитувани, По договорот со ФЗОМ на 05.12.2018 година дека за наредните 6(шест) месеци ќе се потпишуваат...

07Дек

На 05 декември одржан состанок меѓу Стоматолошката комора на Македонија и ФЗОМ

Планираниот, но поради службен  пат на претседателот на Комората одложениот состанок помеѓу раковотството на Комората и менаџерскиот тим на ФЗОМ на 26.11.2018 година се одржа...