• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на април 23, 2020

Барање од Кризната група на Стоматолошката комора на Македонија во врска со состојбата на приватните здравствени установи кои имаат договор со ФЗОРСМ од специјалистичко консултативна дејност од областа на стоматолошка протетика, ортодонција и орална хирургија.

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X