• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јуни 10, 2020

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Поради настанатата ситуација со добиени резултати за позитивни на корона вирус кај вработен/и во Стручната служба на Комората,како и кај член/ови на органи и тела на Комората и во очекување на резултати на тестирања на останатите вработени кои беа на работните места последниве 10-ина дена,Ве известуваме дека сите активности на Комората, до следно известување, ќе се одвиваат телефонски или по емаил.

-Aлександар ;
aleksandar.registar@skm.mk ; +389 75208 974

-Ана ;
ana@skm.mk ; + 389 75208 964

Со почит,

Кризна група на стоматолошка комора на Македонија

www.skm.mk

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X