• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на Октомври 21, 2020

Допис до Заменик претседател на влада за економски прашања и до министерот за финансии

Допис до Заменик претседател на влада за економски прашања г-дин Фатмир Битиќи и до министерот за финансии г-дин Фатмир Бесими

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X