• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на ноември 7, 2018

Допис до ФЗОМ по однос на Нацрт-текстот на Договорот за обезбедување и плаќање на здравствени услуги во примарна стоматолошка заштита

 

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X