• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на мај 12, 2020

ЕПИДЕМИОЛОШКИ ПРАШАЛНИК И ОБРАЗЕЦ ЗА СОГЛАСНОСТ НА ПАЦИЕНТ ЗА РАБОТА ВО СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Антон Попов бр.1-4/5, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X