• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на декември 10, 2018

Заедничко соопштение на Стоматолошка, Лекарска и Фармацевтска комора во врска со Соопштението од ФЗОМ за запазување на рокот до 15.12.2018 за дигитален сертификат

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X