• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јуни 2, 2021

НЕМА ВЕЌЕ ВАКЦИНАЦИЈА СО ПОТВРДИ

Почитувани,

Во врска со известувањето за вакцинирање на здравствени работници и соработници од 5ти Мај 2021 година, се спроведуваше во големите пунктови во повеќе градови, со доставување на потврда од установата од која доаѓаат, Ве известуваме дека истото престанува да важи.

Сите заинтересирани здравствени работници и соработници, како дел од стоматолошките тимови, за вакцинација треба задолжително да се пријават на страницата vakcinacija.mk и да добијат термин. Ова соопштение е доставено до Комората од страна на Министерство за здравство преку службена маил адреса vakcinacija@zdravstvo.gov.mk

Со почит,

Кризна група на Стоматолошка комора на Македонија

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X