• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на април 25, 2019

Известување за неработни денови

Почитувани,

 

Ве известуваме дека, на ден 30.04.2019 (вторник), стручната служба при Стоматолошката комора на Македонија, нема да работи.

Воедно, Стоматолошката комора на Македонија ви ги честита велигденските и првомајските празници.

 

Со почит,

Стоматолошка комора на Македонија

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X