• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на март 11, 2020

Известување за организаторите, во врска со најавените и прифатените настани од КСУ за 2020 година, поради ситуацијата со корона вирусот COVID19

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X