• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на август 12, 2020

Известување за пријавување на стручен испит за септемвриска сесија 2020

Ве известуваме дека, пријавувањето на стручен испит за СЕПТЕМВРИСКАТА сесија, ќе биде до 20 август 2020 година.

Пријавите, пак, кои ќе бидат поднесени по 20 септември, ќе се реализираат во Ноемвриската сесија.

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X