• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на ноември 10, 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕХНИЧКИ ПРОМЕНИ ПРИ КОНТАКТ СО СЛУЖБАТА НА СКМ

ПОЧИТУВАНИ

Заради ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМ и ПОГОЛЕМ ЗАФАТ над ТЕЛЕФОНСКАТА ЦЕНТРАЛА ВО СКМ,

Ве молиме за контакт да ги користите МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ на службените лица од КОМОРАТА,

кои се наоѓаат во делот за КОНТАКТ на самата ВЕБ СТРАНА на СКМ , https://skm.mk/kontakt/

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X