• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јануари 12, 2022

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ СО СТРУЧНАТА СЛУЖБА НА СТОМАТОЛОШКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X