• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Антон Попов бр.1-4/5, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X