• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јануари 12, 2022

НАЧИН НА НАЈАВА НА МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА SKM MKD

Почитувани колеги,

Ве молиме при првата најава  на апликацијата SKM MKD, додека сеуште немате генерирано сопствена лозинка, бројот на лиценца во двете полиња да го впишувате во формат:
Лиценца со трицифрен број
           0000ХХХ
Лиценца со четирицифрен број
           000ХХХХ
Да не се внесува делот
            / 1  или / 2
Кога ќе влезете во апликацијата прво проверете дали сте во вашиот профил односно дали излегува вашето име и презиме.
Со оглед дека се работи за нова апликација ве молиме за сите проблеми со апликацијата да се јавите во стоматошка комора.

УПАТСТВО ЗА РАБОТА

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X