• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на декември 10, 2018

Најнова информација !!! Известување за потпишување на анекс договорите со ФЗОМ

Почитувани,

Барањето за продолжување на Договор со ФЗОМ односно барањето за анексите можете да го поднесете преку ПОРТАЛОТ на овластеното лице од Вашата ПЗУ без дигитален сертификат, сертификатот ќе Ви биде потребен за потпишување на анексот.

Следете го корисничкото упатство кое Ви го доставуваме во прилог.

УПАТСТВО

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X