• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јануари 26, 2021

Нова локација на СТоматолошката Комора на Македонија

Ве известуваме дека новата локација на СКМ се наоѓа на ул. Балзакова бр. 32, Скопје, во непосредна близина на претходната локација, на истиот паркинг простор но веднаш зад пералната во новата зграда. Во прилог слики од локацијата:

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X