• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на декември 30, 2018

Ординација Д-р Нина добитник на награда од FDI

Добитници на наградата од Светската стоматолошка федерација-FDI, за најдобра фотографија, по повод одбележување на Светскиот ден на оралното здравје за 2018 е стоматолошката ординација Д-р Нина.
FDI ја препозна енергијата и општествената одговорност која со години наназад оваа ординација ја одржувала преку бројни настани, едукации и кампањи посветени на оралната култура и здравје.
Изминатата година бил организиран и настан во основно училиште, кој опфатил активности прилагодени на сите возрасти на деца и се одржале презентации, креативни работилници и заедничко дружење.
Мотото за 2018 беше : “Think mouth, think health” (Мисли на твојата уста, мисли на твоето здравје).

И  следната 2019, тимот на стоматолошката ординација Д-р Нина, ќе продолжи посветено и неуморно да работи на грижата за оралното здравје, како и на едукација на младите уште од најрана возраст.

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X