• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на март 24, 2020

Резултати од интензивната комуникација помеѓу Стоматолошката комора на Македонија, Министерството за здравство на РСМ и Комисијата за заразни болести

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(СИМНИ ДОКУМЕНТ)

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X