• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јуни 9, 2021

Соопштение за обновување на членството во Стоматолошка комора на Македонија

Почитувани,

Сите доктори на стоматологија, на кои им престанало членстовото во Стоматолошката комора на Македонија поради неплатена годишна членарина подолго од 12 месеци, за повторно да станат членови на Комората, задолжително треба да пополнат БАРАЊЕ ЗА ЗАЧЛЕНУВАЊЕ ВО СТОМАТОЛОШКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА. (ПРЕВЗЕМИ БАРАЊЕ )

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X