• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на септември 13, 2019

12 МЕЃУНАРОДЕН КОНГРЕС НА НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ВО СТОМАТОЛОГИЈАТА ВО ЉУБЉАНА

Почитувани колеги

12 Меѓународен конгрес на Нови Технологии во Љубљана ке се одржи од 15 – 16 Ноември 2019 г.

Повеќе информации ОВДЕ

ФЛАЕР

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X