Членови

Сите потребни податоци на едно место.

Комора

Податоци и акти за Стоматолошката комора

VOX dentarii

Дознај за новините во стоматологијата

Корисни линкови

Најдете повеќе корисни информации

Новости

Собрание и Извршен одбор Активности

септември 11 2018    Активности 

Втора средба со Министерот д-р Беким Сали во проширен состав

На 14.03.2022 година на иницијатива на министерот за здравство, д-р Беким Сали, се одржа проширен состанок, односно втора средба за анализа на проблемите на избраните...

Стоматолошката комора: Не сме правеле ценовни картели, туку заштитни цени

Интегрална реакција од Стоматолошката комора на Македонија за текстот на „Фактор“ под наслов „Вулканизери и стоматолози правеле ценовни картели во Македонија“ објавен на 14.04.2022.  ...

септември 11 2018    Известувања 

мај, 2022

07мајЦел денМСД-Здружение на специјалисти по ортодонцијасимпозиум со меѓународно учество(Цел ден: сабота) Тип на настан:Домашни со меѓ.уч.

14мајЦел денДДДММ-Стоматолошко здружение на Македонијасимпозиум со меѓународно учество(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни со меѓ.уч.

28мај(мај 28)1:00 am29(мај 29)1:00 amСДАКОНГРЕС1:00 am - 1:00 am (29) СтругаТип на настан:Домашни