23Окт

ТЕХНИЧКО УПАТСТВО ЗА НАЈАВА НА ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛЕКАРИТЕ

ТЕХНИЧКО УПАТСТВО ЗА НАЈАВА НА ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛЕКАРИТЕ (линк до документот)    ПО НАЈАВУВАЊЕТО РЕФРЕШИРАЈТЕ ЈА СТРАНАТА НА ПРЕБАРУВАЧОТ (F5 на тастатурата или копчето на...

05Јун

Слика од надеж и колективна акција во неизвесни времиња

Советот на FDI вети дека ќе го води светот кон оптимално орално здравје за Светскиот ден на оралното здравје 2020 година Стоматолошката комора на Македонија...

13Јун

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА АНЕКСИ НА ДОГОВОРИТЕ СО ФЗОСМ

          ИЗВЕСТУВАЊЕ По завршување на разговорите и преговорите на претставници на Стоматолошката комора на Македонија со раководниот тим и правниот сектор...

04Апр

Одлуки од Собрание на СКМ (04.04.2015 )

Собранието на СКМ на својата втора редонва седница која се одржа на ден 04.04.2015 година донесе: ОДЛУКА- Поради донесениот Заклучок за поведување на прекршочна постапка...