• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на ноември 11, 2018

Записник и одлука од одржана седница на 05.09.2018

Записник од седница на ИО 05.09.2018

-Записник-

Одлука за формирање на времена комисија за изготвување на долгорочна стратегија за примарна стоматолошка здравствена заштита

-Одлука-

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X