• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на септември 2, 2019

Извештај од 8-ма седница на Извршен одбор на СКМ, одржана на ден 09.07.2019

Извештај од 8-ма седница на Извршен одбор на СКМ, одржана на ден 09.07.2019

Симни документ
Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X