• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јули 12, 2020

ПЛАН ЗА ПРИПРАВНИЧКИ СТАЖ

ПЛАН ЗА ПРИПРАВНИЧКИ СТАЖ СПОРЕД ПРАВИЛНИК ЗА ПЛАНОТ И ПРОГРАМАТА ЗА ПРИПРАВНИЧКИОТ СТАЖ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ СО ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБРАЗЕЦОТ И НАЧИНОТ НОТ НА ВОДЕЊЕ НА ПРИПРАВНИЧКАТА КНИШКА (Сл. весник на Република Македонија, бр.65).

Симни документ
Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X