• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на јануари 15, 2021

П Р А В И Л Н И К за систематизација на работните места и опис на работните задачи на Стручната служба на Стоматолошката комора на Македонија

Симни документ
Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X