• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на ноември 4, 2019

СООПШТЕНИЕ НА СТОМАТОЛОШКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА во врска со најавениот протест на 06.11.2019 година

СООПШТЕНИЕ НА СТОМАТОЛОШКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА во врска со најавениот протест на 06.11.2019 година

Симни документ
Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X