• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на ноември 4, 2019

СООПШТЕНИЕ по однос на покачувања на средствата за примарна и специјалистичко консултативна стоматолошка дејност од 01.10.2019 година

СООПШТЕНИЕ по однос на покачувања на средствата за примарна и специјалистичко консултативна стоматолошка дејност од 01.10.2019 година

Симни документ
Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X