• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15
  • Објавено на ноември 21, 2018

Стоматолозите ги заболе глава од Фондот, анестезијата ем по желба на пациентот ем бесплатна

Не може пациентот да бара стоматологот да мора да стави бесплатна анестезија и кога треба да му се отстрани заглавена чепкалка или, пак, при чистење на забен камен, а и тоа се случува, реагираат стоматолозите.
Интервју со Д-р Маријан Денковски-Претседател на Стоматолошката комора на Македонија

Прочитај повеќе

Превземено од ПлусИнфо, Напишано од Љубица Балабан

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X