• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

Берово

Настани на оваа локација

мај

08мајЦел денМСД-Здружение на специјалисти по ортодонцијаКовид - 19 и аспекти на стоматолошка етика и деонтологија(Цел ден: сабота) БеровоТип на настан:Домашни

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X