• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

Загреб

Кнез Борна 2

Хотел Шератон

Настани на оваа локација

Нема моментално настани во листата

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X