• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

Скопје

Настани на оваа локација

септември

11сепЦел денМСД - Здружение на специјалисти по ортодонција(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

18сепЦел денМСД - Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологија(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

25сепЦел денДДДММ Етернитас(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

октомври

02октЦел денМСД - Здружение на специјалисти по стоматолошка протетика(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

16октЦел денМСД - Здружение на специјалисти по болести на забите и ендодонтотСимпозиум МСД - Здружение на специјалисти по болести на забите и ендодонтот(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

23октЦел денДДДММ Имплантолошко здружение(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

30октЦел денДДДММ Стоматолошко здружениеСтоматолошки протоколи при итни состојби во стоматолошки ординации(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X