• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

ЕУРМ

Настани од овој организатор

мај

09мајЦел денЕУРМИнфекција и третирање на инфекција во секојдневната стоматолошка практика(Цел ден: недела) СкопјеТип на настан:Домашни

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X