• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

МСД – Здружение на специјалисти по болести на устата и пародонтот

Настани од овој организатор

април

10апрЦел денМСД - Здружение на специјалисти по болести на устата и пародонтотУргентни состојби и компликации во стоматолошката клиничка пракса(Цел ден: сабота) СтрумицаТип на настан:Домашни

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X