• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

МСД - Здружение на специјалисти по орална хирургија

Настани од овој организатор

мај

29мајЦел денМСД - Здружение на специјалисти по орална хирургија(Цел ден: сабота) КрушевоТип на настан:Домашни

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X