• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

Стоматолошка комора на Македонија

Настани од овој организатор

април

22апрЦел ден25К-4 КОНГРЕСК-4 КОНГРЕС(Цел ден) СкопјеТип на настан:Домашни,Странски

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X