• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

Универзитет Тетово (ДУТ)

Настани од овој организатор

октомври

29окт(окт 29)1:00 am31(окт 31)1:00 amУниверзитет во Тетово1:00 am - 1:00 am (31) ТетовоТип на настан:Домашни

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X