• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

Тип на настан Домашни

март

06марЦел денМСД- Здружение на специјалисти по болести на забите и ендодонтот(Цел ден: сабота) ВелесТип на настан:Домашни

07марЦел денСтоматолошко друштво на Албанците(Цел ден: недела) ТетовоТип на настан:Домашни

13марЦел денМСД - Здружение на специјалисти по стоматолошка протетика(Цел ден: сабота) ВелесТип на настан:Домашни

20марЦел денМСД-Дентал митинг(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

27марЦел денДДДММСтоматолошки протоколи при работа co лица co посебни потреби(Цел ден: сабота) КумановоТип на настан:Домашни

април

03апрЦел денМСД - Здружение на општи стоматолози(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

10апрЦел денМСД - Здружение на специјалисти по болести на устата и пародонтотУргентни состојби и компликации во стоматолошката клиничка пракса(Цел ден: сабота) СтрумицаТип на настан:Домашни

17апрЦел денДДДММ-Етернитас(Цел ден: сабота) ВелесТип на настан:Домашни

22апрЦел ден25К-4 КОНГРЕСК-4 КОНГРЕС(Цел ден) СкопјеТип на настан:Домашни,Странски

мај

08мајЦел денМСД-Здружение на специјалисти по ортодонцијаКовид - 19 и аспекти на стоматолошка етика и деонтологија(Цел ден: сабота) БеровоТип на настан:Домашни

09мајЦел денЕУРМИнфекција и третирање на инфекција во секојдневната стоматолошка практика(Цел ден: недела) СкопјеТип на настан:Домашни

23мајЦел денСтоматолошко друштво на Албанците(Цел ден: недела) СкопјеТип на настан:Домашни

29мајЦел денМСД - Здружение на специјалисти по орална хирургија(Цел ден: сабота) КрушевоТип на настан:Домашни

јуни

19јунЦел денДДДММ(Цел ден: сабота) КумановоТип на настан:Домашни

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X