• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

август, 2019

21авгЦел денДДДММ - Етернитас - симпозиум со меѓународно учествосимпозиум со меѓународно учество(Цел ден: среда) СкопјеТип на настан:Домашни

Event Details

21.09.2019

Скопје

симпозиум со меѓународно учество

Рано откривање на орален карцином

проф . Даница Моневска Поповиќ, проф. д-р Вера Радојкова-Николовска, доц. Бојан Владимиров, проф. Влахо Браило,

ДДДММ – Етернитас

12/8

Време

Цел ден (среда)

Локација

Скопје

Organizer

ДДДММ Етернитас

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X