• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

февруари, 2020

09фебЦел денДДДММ-Здружение по протетика, апликација на вештиниAпликација на вештини(Цел ден: недела) Тип на настан:Домашни

Event Details

ДДДММ-Здружение по протетика, апликација на вештини што се одржува на 09.02.2020
во Скопје, се бодира со 14 за активни и 11 бодови за пасивни учесници.

Време

Цел ден (недела)

Organizer

ДДДММ-Здружение по протетика,

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X