• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

март, 2019

02марЦел денДДДММ - Стоматолошко здружение на МакедонијаСимпозиум "Лица со посебни потреби-предизвици во превентива и терапија"(Цел ден: сабота) ПрилепТип на настан:Домашни

more

Event Details

“Лица со посебни потреби-предизвици во превентива и терапија”

Проф.д-р Амила Зукановиќ,

Проф.д-р Дејан Марковиќ,

Науч.сор.д-р Мери Павлевска,

Науч.сор.д-р Емилија Левеска – Стефановска,

Доц.д-р Билјана Гагачовска

ДДДММ – Стоматолошко здружение на Македонија

12/8

Време

Цел ден (сабота)

Локација

Прилеп

Organizer

ДДДММ - Стоматолошко здружение на Македонија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X