• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

септември, 2019

28сепЦел денМСД – Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологијасимпозиум со меѓународно учество(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

more

Event Details

28.09.2019

Скопје

симпозиум со меѓународно учество

Дентално здравје во детска возраст – мултидисциплинарен пристап

проф.д-р Нина Марковиќ, проф.д-р Седин Кобашлија, проф.д-р Наташа Тошеска-Спасова, доц.д-р Емилија Бјарактарова Вељакова, прим.д-р Маја Јовановска

МСД – Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологија

12/8

Време

Цел ден (сабота)

Локација

Скопје

Organizer

МСД-Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X