• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

февруари, 2020

29фебЦел денМСД-Здружение на специјалисти по стоматолошка протетика, симпозиум со меѓународно учество(Цел ден: сабота) СкопјеТип на настан:Домашни

Event Details

МСД-Здружение на специјалисти по стоматолошка протетика , симпозиум со
меѓународно учество што се одржува на 29.02.2020 во Скопје, се бодира со 12 за активни
и 8 бодови за пасивни учесници.

Време

Цел ден (сабота)

Локација

Скопје

Organizer

МСД - Здружение на специјалисти по стоматолошка протетика

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X