• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 7.30-15.30 ; Прием на странки од 10-15

октомври, 2022

02октЦел денСДА-Здружение на општи стоматолози Аполонијасимпозиум со меѓународно учество(Цел ден: недела) СкопјеТип на настан:Домашни со меѓ.уч.

Event Details

02.10.2022 – Скопје – симпозиум со меѓународно учество

СДА-Здружение на општи стоматолози Аполонија

Време

Цел ден (недела)

Локација

Скопје

Organizer

СДА-Здружение на општи стоматолози Аполонија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Јавете се

+389 2 3246823

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X