• skm@skm.mk
  • Пон - Пет 8-16 ; Прием на странки од 10-15

март, 2020

28марЦел денУниверзитет „Гоце Делчев“ – Штип, Факултет за медицински наукисимпозиум со меѓународно учество(Цел ден: сабота) ШтипТип на настан:Домашни

Event Details

Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, Факултет за медицински науки , симпозиум со
меѓународно учество што се одржува на 28.03.2020 во Штип, се бодира со 12 за активни 8
бодови за пасивни учесници.

Време

Цел ден (сабота)

Локација

Штип

Organizer

Факултет за медицински науки – Дентална медицина – Штип (УГД)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јавете се

+389 2 3246 852

Порака

skm@skm.mk

Посетете не

ул. Балзакова бр. 32, Скопје

Банка

Комерцијална Банка 300000000477179

X